FAQ

FAQ

rijschool zoekenden

 


 

 ZIJN ER KOSTEN AAN VERBONDEN ALS IK MIJ AANMELD VOOR EEN RIJSCHOOL?

Het aanmelden voor een rijschool is geheel kosteloos en vrijblijvend. Na het aanmelden neemt de rijschool vaak binnen enkele uren contact met je op om een afspraak te maken voor een eerste rijles.

 

 WAAROM STAAN NIET ALLE RIJSCHOLEN VERMELD OP rijbewijsscholen.eu?

Rijbewijsscholen.eu probeert samen te werken met betrouwbare erkende rijscholen. Mocht u een rijschool tegenkomen die niet op rijbewijsscholen.eu staat vermeld kan dit verschillende redenen hebben waaronder dat de betreffende rijschool nog niet door ons is benadert of niet aan onze kwaliteitseisen voldoet.

 

 WAT ZEGGEN DE SLAGINGSPERCENTAGES OVER DE KWALITEIT VAN DE RIJSCHOOL? 

De slagingskans geeft aan hoeveel kans je gemiddeld hebt om voor het praktijkexamen te slagen bij deze rijschool. Daarnaast krijg je een indicatie over de kwaliteit van de rijschool.

 

 HOE BETROUWBAAR ZIJN DE REVIEWS OP Rijbewijsscholen.eu?

Op dit moment is het mogelijk voor alle bezoekers om  met het vermelden van een naam een beoordeling achter te laten op rijbewijsscholen.eu. Ziet u een beoordeling over een rijschool waarvan u denkt dat het niet klopt? Geeft dit dan aan door middel van het button ‘rapporteer’ die bij de betreffende beoordeling wordt getoond. Dan zullen wij de beoordeling verwijderen.

 

 IK HEB NOG GEEN REACTIE ONTVANGEN VAN DE RIJSCHOOL, WAT NU?

Rijscholen vermeld op rijbewijsscholen.eu reageren vaak binnen enkele uren op je aanvraag via email of telefoon. Dit gebeurt voornamelijk telefonisch waarbij samen met jou een eerste afspraak wordt gepland voor je proefles. Heb je binnen 24 uur nog steeds geen reactie ontvangen van de rijschool? Neem dan contact met hun zelf de rijschool.

 

 ALS IK MIJ AANMELD VOOR EEN RIJSCHOOL, BEN IK DAN VERPLICHT DAAR TE LESSEN?

Je bent niet verplicht te lessen bij de rijschool waarvoor je een aanmelding hebt geplaatst. Kom je tijdens de proefles erachter dat de rijschool waarvoor je hebt gekozen toch niet zo een verstandige keuze is geweest? Dan geef je dit aan de rijschoolhouder door en kan je op rijbewijsscholen.eu overstappen naar een andere rijschool in je buurt.